Alert-it sms-berichtendienst SMS service  
 
Home SMS beheer  
 
 Homestarnet/themes/editable/arrow.gif
 Informatiestarnet/themes/editable/arrow.gif
 Registrerenstarnet/themes/editable/arrow.gif
 Contactstarnet/themes/editable/arrow.gif
 

Iedere vereniging  zijn eigen sms-berichtendienst!
smssen
Ook uw leden willen graag de resultaten van hun favoriete team weten. Nu bestaat de mogelijkheid uw leden hier snel en gemakkelijk van op de hoogte te brengen! Via uw eigen sms-berichtendienst kunt u op eenvoudige wijze uw leden informeren en de betrokkenheid vergroten.
 

Hoe werkt het?

Het enige wat u hoeft te kunnen is sms-sen! U registreert uw vereniging gratis en zonder administratiekosten via deze website. Daarna werkt het simpel: U stuurt een smsje naar Alert-it met de tussenstand en/of eindstand van de wedstrijd. Alert-it verzendt vervolgens dit bericht door naar de aangemelde belangstellenden van uw vereniging. Dit alles onder het principe "de ontvanger betaalt". De vereniging verdient er zelfs aan.

Wat is uw voordeel?
-          U brengt uw leden gemakkelijk en snel op de hoogte van de ruststand en eindstand, een service waar vraag naar is!
-          Een sms telt 145 tekens, u kunt naast uitslagen daarom uw sms zelf aanvullen. Denkt u bijvoorbeeld aan sponsors die u kunt benaderen. Voor hen is dit een unieke kans om te adverteren en voor u een kans op meer inkomsten!
-          U kunt vanaf het veld, via een sms, de berichten aan ons doorgeven,  Wij zorgen direct voor de verdere verspreiding.
-          Voor ieder door ons verstuurd en daadwerkelijk ontvangen sms-bericht krijgt de vereniging een bedrag.
 

Wat moet u doen?
U maakt de sms-service bekend aan leden en andere belangstellenden. Bijvoorbeeld via clubblad, website en mededelingenbord
 
www.alert-it.nl info@alert-it.nl kvk: 24398082